Djur

Jag behandlar gärna ditt djur

Med stor erfarenhet, stort inkännande hjärta och medial förmåga hjälper jag ditt djur att bli friskt eller upprätthålla en frisk och god hälsa. Behandlar alla typer av djur. 

Kontakta mig för rätt prisuppgift och rådfråga gärna kring vad just ditt djur är i behov av.  De flesta djur är tryggast i sin hemmiljö och jag erbjuder därför utkörning med startavgift på 350kr inom Bjuv-Helsingborg. 

Djurkommunikation

Undrar du hur ditt husdjur mår?Ibland kan en inkännande kommunikation vara ett bra alternativ.

Regndroppsmassage för hund och häst.

Med hjälp av 9 olika sorters läkande eteriska oljor som droppas på ryggradens reflexpunkter, därav ordet regndropp och med en fjäderlätt massage stimulerar man kroppens nervtrådar.Regndroppsmassage är en medicinsk effektiv metod med syfte för att stärka kroppens alla system, att stimulera organ, muskler och ben på cellnivå och att frigöra kroppen från gifter eller sjukdom.

Energibehandling

Med hjälp av akupressur, kristaller och aktiverande reiki kan du hjälpa ditt djur att bli frisk från blockeringar som orsakar sjukdom.

När barn och djur integreras skapas total harmoni. Vårt hjärta öppnas och finaste kärlek av våra världar smälter samman och blir ett. Barn och djur är det som verkligen får livet att bli och kännas mer levande.