Djur

Jag behandlar gärna ditt djur

Med stor erfarenhet, stort inkännande hjärta och medial förmåga hjälper jag ditt djur att upprätthålla en frisk och god hälsa. Behandlar alla typer av djur. 

Kontakta mig för rätt prisuppgift och rådfråga gärna kring vad just ditt djur är i behov av.  De flesta djur är tryggast i sin hemmiljö och jag erbjuder därför utkörning med startavgift på 350kr inom Bjuv-Helsingborg. 

Djurkommunikation

Undrar du hur ditt husdjur mår?Ibland kan en inkännande kommunikation vara ett bra alternativ.

Regndroppsmassage för hund och häst.

7-9 olika sorters eteriska oljor droppas på ryggraden och med en fjäderlätt massage stimulerar man ryggens nervtrådar. Oljorna kan vid behov användas i denna behandling även under djurets trampdynor som förhöjer mottagligheten för ryggbehandlingen. Sedan masseras oljorna in. Behandlingen förhöjer kroppens utrensning av slaggprodukter. Därför är det viktigt att ditt djur alltid dricker mycket vatten efter en massage behandling.

Energibehandling och massage

Med hjälp av massage, akupressur och aktiverande Reiki Healing kan ditt djur upprätthålla en frisk och god hälsa. 

När barn och djur integreras skapas total harmoni. Vårt hjärta öppnas och finaste kärlek av våra världar smälter samman och blir ett. Barn och djur är det som verkligen får livet att bli och kännas mer levande.