Om mig

Mitt namn är Emma Bergman och jag har alltid haft ett brinnande hjärta för omvårdnad och omsorg. Att kunna hjälpa människor och djur. Jag är utbildad medicinsk massageterapeut, undersköterska, reiki terapeut och montessoripedagog därav har jag både arbetat inom vård och omsorg och har bra erfarenhet inom området. 

Barn och djur har alltid fascinerat mig då de kommunicerar på ett mer andligt sätt, dvs själslig kontakt. Ibland behövs det bara "energi" utan ord för att kunna skapa bra relationer. Att kommunicera med själen har alltid varit min vägvisare. Därför har det varit väldigt självklart för mig att lyssna in när djurens och människornas själ talar. 

Tarotkort har jag ofta använt som ett bra redskap där konkreta bilder hjälpt mig både att se och att kunna tala klart på vad själen berättar för mig. Erbjuder medialvägledning med stöd av tarot men inkörsporten till kontakt med energier finns i min mediala förmåga.

Mitt främsta syfte är att hjälpa dig att upprätthålla en frisk och god hälsa och använder en helande massage som omfattar djupgående och rehabiliterande massage. 

I mina behandlingar är omsorgsfull energi den främsta källan som jag arbetar ifrån och med största sannolikhet kommer ni att känna er bekräftade och helade. Även du behöver unna dig en beröring på utsidan likaså som själen på insidan.

Varma kärleksfulla hälsningar/Emma