MED HÄLSAN I FOKUS

Emmas helande är ett litet företag med ett stort hjärta. Där din hälsa står i fokus. Min vision är att sinne, kropp och själ bildar en helhet och därför måste alla vara i balans för att upprätthålla en frisk och god hälsa.

Chakra 

Vårt eget energisystem

Allt levande består av energi och vårt energisystem måste fungera i ett välfungerande flöde precis som blodet i våra ådror.

Örter och eteriska oljor 

I många år har örter hjälpt oss att stärka hälsan. Vid behandlingar och rådgivning väljer jag kinesiologiskt ut oljor som stärker just dig. Ger gärna rådgivning om vad just du behöver för att kunna stärka din hälsa. Din hälsa i fokus.

Kristaller

Är ett väldigt bra hjälpmedel när man vill öka energi, blodflödet och fördjupa behandlingar ytterligare. 

Den helande energin Emmas helande Reiki

Helandet uppstår när energiflödet är i rätt frekvens. Flödar energin inte så uppstår det blockeringar både psykiska, själsliga och fysiska. Med rätt teknik, verktyg och en stor öppenhet kan man i behandlingen"Emmas helande" i annat namn också Reiki sätta igång en påskyndad självläkningsprocess. Behandlingen hjälper dig att få energin att flöda med lätthet. Läs gärna mer om själva behandlingen på https://reikiforbundet.se/reiki-en-introduktion/

Unna dig en behandling

Några små råd om att hitta balans

Sinnet

Att vara stimulerad genom att faktisk ha ett intresse eller hobby då man är sysselsatt, är enormt viktigt för sitt sinne. 

"Tillför du din hjärna så mycket träning att den blir tillfredsställd"? "Eller behöver din hjärna vila"?"Det är endast du som har svaret!"

Träffa andra människor med liknande intresse och personlighetsdrag och utveckla din hjärnkreativitet. Vi behöver signalera för hjärnan att den ska fokusera på det vi vill och dit vi vill ta oss. 


Själen 

Att lyssna in i vårt hjärta (känslocenter) är det som får oss att känna oss levande. Begränsa dig inte med att sinnet och kroppen tar över. Ex:

-Sinnet säger-Du måste vara sysselsatt annars blir jag uttråkad. Kroppen svarar -Jag dammsuger! Vad svarar hjärtat på vägen? 

-Inte nu!

 Hur kommunicerar dessa tre, sinnet, hjärtat och kroppen? Var spontan, var ditt inre lilla barn. Gör saker du aldrig gör. Hur känns det? Vad vill du minnas av dagen? Vad vill du minnas av livet? Livet leker eller hur?

Kroppen

Du måste känna dig trygg och må bra i din kropp. Varierad kost som är bra, just för dig! Rörelse som är varierad. Fundera på vad just du äter varje dag och hur du äter varje dag. Det är det du gör vardag som hjälper dig att behålla den hälsan du önskar dig. Använder du samma rörelse i din träning?Är någon kroppsdel överbelastad eller understimulerad?  Det är endast du som är expert på din egen kropp och ingen annan! Jag finns endast här för att stödja upp så att vi tillsammans hittar din väg att gå.